Behandelingen

Ambiance Orientale

Uw schoonheidssalon in Kerkrade

behandeling-dames

DAMES


Kies een behandeling die bij u past. Wij adviseren u graag.

huidverbetering

HUIDVERBETERING

 

Door middel van lichtflitsen een  jongere huid en fijnere lijnen of een Anti Age behandeling

behandeling-heren

HEREN


Reinig en verzorg uw huid.    Ook definitief ontharen

permanent-ontharing

PERMANENT MAKE-UP

 

Tatoage van wenkbrauwen en/of eyeliner voor een stralende blik

Schoonheidbehandeling-dames

Behandeling voor DamesBehandeling dames


Verschillende behandelingen dames. Een ontspannen en professionele behandeling is de Ambiance Schoonheidsbehandeling. Deze begint met een reiniging, dan een dieptereiniging (met het borstelapparaat), daarna worden de onzuiverheden verwijderd, vervolgens een heerlijke koel of warmtedamp, massage van gezicht, hals, decolleté, schouders en nek, vervolgens worden overtollige haargroei geepileerd.

schoonheidsbehandeling-heren

Behandeling voor HerenBehandeling heren


Verschillende behandelingen voor heren.  Ons motto is; "Huid is huid". Of het nu Heren of Dames huid is. Een verzorgde mannenhuid staat beter. Mannen hebben vaker een vettige huid, vrouwen een droge huid. Ik wil voor de man een behandeling op maat verzorgen.Na een diepe reiniging, verwijderen van oude huidcellen, de doorbloeding in het gezicht stimuleren en een beschermende creme is uw huid weer voor een aantal weken verzorgd.

permanent-ontharen

Permanent ontharenPermanent ontharen


Verschillende behandelingen permanent ontharen. De trend is toch wel het permanent ontharen voor zowel mannen als vrouwen. Middels een harsbehandeling verdwijnen de haren voor 5-6 weken. Gegarandeerd een gladde huid. Fijn voor uzelf en fijn voor uw partner. 1x per maand hebben wij een actie met een flinke korting, zodat u ook kennis kunt maken met het permanent ontharen! Benieuwd? Bekijk onze prijzen!

Copyright © 2016 All Rights Reserved